SpaceX’in Crew-4 astronotlarının bugün Dünya’ya dönüşünü izleyin (13 Ekim).

13 Ekim güncellemesi: SpaceX’in Crew-4 Dragon kapsülü Freedom’ın, Dünya hava durumu nedeniyle bir günlük gecikmeden sonra bugün 10:05 EDT (1405 GMT) Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan kalkması planlanıyor. Kapsül ve dört astronotu, 17:41 EDT’de (2141 GMT) Florida kıyılarına sıçrayacak. Doğrudan yukarıdan izleyin.


SpaceX’in Crew-4 görevi, 13 Ekim Perşembe sabahı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) kalkacak ve aksiyonu canlı olarak izleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.